SISTEME GPS & GNSS

Nuk ka rendesi se c'aplikim kerkon matja qe do beni, Trimble ofron nje game te gjere zgjidhjesh GPS & GNSS per te permbushur nevojat tuaja. Marresat GPS Trimble kombinojne teknologjine me te avancuar ne bote me praktiken, me disajn te integruar per te thjeshtesuar punen tuaj te perditshme.

SKANERA 3D

Trimble Spatial Imaging kombinon precizionin e vrojtimit tradicional te pikes me ndikimin bindes te imazheve te skanuara. Zgjidhjet Trimble e bejne Spatial Imaging lehtesisht te aksesueshme nga shoqerite Survey .

STACIONE TOTALE

Servo, Autolock and Robotic Total Stations Inovacion per Trimble nenukpton me shume se vetem dhenien e produkteve reja por dhe funksionalitet i zgjidhjeve tona. Inovacioni Trimble eshte rishpikur, drejtuar nga nevoja e persosmerise ne fushen produktive.

NIKON-TRIMBLE

Gjenerata e re e Stacioneve totale Nikon vjen me 2 Serite e reja Nivo C & M. Te dy seri Nivo jane lideret absolut per te matur kudo. Kompakt ne madhesi dhe peshe e lehte, ata jane te pershtatshem per tu mbajtur ne distanca te gjata. Optika legjendare Nikon na lejon imazh te qarte dhe ne kushte te ndricimi te dobet, duke kryer matje pa patur shqetesim tek syte.

PAISJE NDERTIMI

Mjete te pergjithshme ne ndertim per lartesi te ndryshme dhe kontrollimin e shtrirjes se punes. Nivela lazer, Lazer horizontale dhe vertikale, Lazer te graduar, marres dhe instrumente optike.


OFERTA E MUAJT

Total Station - TRIMBLE New M3, DR
 • Lehtesish i perdorshem dhe operueshem,
 • Soft Trimble i sprovuar.
 • Trimble New M3 perfshin mjetet e marrjes dhe perpunimit te te dhenave
 • Programin Digital Fieldbook per rezultate te shpejta.
 • Setin me gjithe aksesoret e nevojshem.
 • MIKROSKOPE LABORATORIK

  EUROMEX microscopen BV - me baze ne Holande - prodhon Microscope biologjike, Stereo Mikroskope , Mikroskope me zoom , Microtomes, Instrumente dissecting , Magnifiers dhe slides pergatitur mikroskopik. Cilesi dhe Cmim i pakonkurueshem

  PROGRAME TRIMBLE

  Trimble Access software ofron ekipeve Survey nje qasje te re. Per te vrojtuar qe expeditat per mbledhjen e te dhenave, perpunimi, analiza, permes menu permiresuar dhe te kontrollit. Me Trimble Access Topografi, Biznesi mund te shfaqe potencialin e vet te vertete.

  PROGRAME UNIVERSAL

  Carlson Software
  Produkte dhe software per gjeodezi, Perpunim te tokes, GIS, inxhinieri civile, ndertimi rrugesh, hidrologji, minierave. Nga nje kompani profesionale, me kliente shume te perqendruar, e themeluar gati 30 vjet me pare, e para ne software gjeodezike ne SHBA.

  Postimet me te fundit

  Shume me teper se produkte

  Geotrim ofron:
 • Asistence nga nje staf i kualifikuar.
 • Sherbime cilesore.
 • Trajnime ne perdorimin dhe kalibrimin e instrumentave
 • Trajnime ne programet e perpunimit te te dhenave
 • Asistence ne Terren
 • Send a Message