Rreth Nesh

Kush eshte Geotrim sh.p.k
Jemi krenare tju prezantohemi si nje biznes teresisht i evoluar e i orientuar prej klientit. Qe ofron sherbime, produkte moderne, produkte qe plotesojne nevojat tuaja dhe qe eshte nje partner serioz ne tregun shqiptar. Ne kemi trajnuar dhe do te vazhdojme te trajnojme stafin tone ne aftesite e sherbimit ndaj klienteles, pasi mendojme se kjo eshte gjeja me e rendesishme ne relatat me ju. Jemi prezente ne gjithe Shqiperine me ekskluzivitetin e produkteve Trimble...

Njihuni me stafin tone

Ing. Azbi Arapi
 • ADMINISTRATOR
 • 1988/1992 Fakulteti Gjeologji Miniera.
 • 2002/2007 Diplomuar Administrim Biznes.
 • Gjuhe te Huaja: Anglisht, Greqisht.
 • Trajnime: Diplomuar nga Trimble Corporation per organizim dhe menaxhim biznesi. Ekspert ne fushen e gjeodezise.
 • Aftesi Personale: Aftesi shume te mira organizative dhe menaxheriale, eksperience aktive 20 vjecare ne biznes.
 • Eksperienca: Drejtues dhe administrator i disa bizneseve te medha, nder keto perfaqesues ekskluziv i kompanise amerikane Trimble me produkte te teknologjise se larte satelitore ne trevat shqiptare prej mese 10 vjetesh.
 • Ing. Shkelqim Shehu
 • ADMINISTRATOR Mauris urna tortor, porta ac eleifend eget, viverra et justo. Morbi sollicitudin lectus ut lectus dapibus venenatis. Mauris rhoncus vulputate ligula mauris, id placerat quam. Sed vel risus et mauris vulputate interdum. Morbi venenatis, ligula in euismod
 • Kledon Duka
 • Menaxher Marketingu & Jurist
 • 2007/2011 Fakulteti i Drejtesise, Universiteti i Tiranes.
 • Njohuri te thelluara ne programet e paisjeve, Update, Upgrade pershtatje dhe zgjidhje, Trajnuar nga Trimble
 • Menaxher import exporti
 • Ing. Ermal Zhupani
 • Agjent Marketing & Trajnues ne Perdorimin Paisjeve
 • 2005/2008 Fakulteti i Gjeologji Miniera / TopoMarksheder
 • 2010/2012 Master Shkencor Gjeomatike
 • Aftesi te larta te punimit ne zbatim dhe ne perpunim, me programet me te fundit te ndertimit dhe gjeodezik
 • Ing. Merxhan Arapi
  Curabitur at purus at nulla elementum lacinia. Quisque nisi nisi, viverra nec viverra vitae, egestas at ante. Mauris in orci magna, at molestie aliquam egestas ligula, adipiscing volutpat augue aliquet nec. Ut cursus turpis in dui sodales eu facilisis
  Ing. Leonard Varfi
  Mauris urna tortor, porta ac eleifend eget, viverra et justo. Morbi sollicitudin lectus ut lectus dapibus venenatis. Mauris rhoncus vulputate ligula mauris, id placerat quam. Sed vel risus et mauris vulputate interdum. Morbi venenatis, ligula in euismod

  Shume me teper se produkte

  Geotrim ofron:
 • Asistence nga nje staf i kualifikuar.
 • Sherbime cilesore.
 • Trajnime ne perdorimin dhe kalibrimin e instrumentave
 • Trajnime ne programet e perpunimit te te dhenave
 • Asistence ne Terren
 • Send a Message